Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Támogatókat keres a Tősrock Fesztivál + kép

tosrockA jövő héten kezdődik Tősrock Fesztivál címmel a Plain-Rock Egyesület első fesztiválja, a Tősfürdő belterületén. Mint azt Ónodi Árpádtól megtudtuk, az egyesület a Rocktár üzemeltetésén túl könnyűzenei pedagógiával, próbatermekkel és rendezvényszervezéssel is foglalkozik, rendezvényeik és honlapjaik évi összlátogatottsága eléri a 100 ezer főt.

Ez az oka annak, hogy egyre több helyi és környékbeli cég és szervezet lát fantáziát az egyesület szponzorálásában, valamint kér szakmai segitséget - hangositás, fellépők terén - saját rendezvényeire. Ennek köszönhető a Lakiteleki Önkormányzat megtisztelő felkérése is egy ifjúsági könnyűzenei fesztivál létrehozására.

- A tehetséggondozás terén új "vizekre" evezünk a Tősrock Fesztivál segitségével és kivisszük növendékeinkből alakult ifjú zenekarainkat is a Rocktár falai közül a strandra a nagyközönség elé. Sajnos nem nyerhettünk pályázatot a rendezvényre kezdő projektként, de a szervezés és kivitelezés minőségéből nem szeretnénk engedni, ezért a szponzorkeresés rögös útját választottuk - mondta el Ónodi Árpád.

A családbarát zenei összeálitás, a főleg nappali koncertek, a zárt rendezvényterület környezettudatos megválasztása, a fő szervezési kérdésekben uralkodó természetvédelmi, ifjúságvédelmi és biztonságtechnikai támpontokat vizsgálva a rendezvény legfontosabb potenciális szponzoraként fiatalos, de ugyanakkor családbarát és környezettudatos cégeket keresnek, amelyek szívesen járulnának hozzá a Tősrock Fesztivál sikeréhez.

2012-07-21


kis-kunsag.hu

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. január 16., szerda, Gusztáv napja van. Holnap Antal és Antónia napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás