Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Támogatókat keres a Tősrock Fesztivál + kép

tosrockA jövő héten kezdődik Tősrock Fesztivál címmel a Plain-Rock Egyesület első fesztiválja, a Tősfürdő belterületén. Mint azt Ónodi Árpádtól megtudtuk, az egyesület a Rocktár üzemeltetésén túl könnyűzenei pedagógiával, próbatermekkel és rendezvényszervezéssel is foglalkozik, rendezvényeik és honlapjaik évi összlátogatottsága eléri a 100 ezer főt.

Ez az oka annak, hogy egyre több helyi és környékbeli cég és szervezet lát fantáziát az egyesület szponzorálásában, valamint kér szakmai segitséget - hangositás, fellépők terén - saját rendezvényeire. Ennek köszönhető a Lakiteleki Önkormányzat megtisztelő felkérése is egy ifjúsági könnyűzenei fesztivál létrehozására.

- A tehetséggondozás terén új "vizekre" evezünk a Tősrock Fesztivál segitségével és kivisszük növendékeinkből alakult ifjú zenekarainkat is a Rocktár falai közül a strandra a nagyközönség elé. Sajnos nem nyerhettünk pályázatot a rendezvényre kezdő projektként, de a szervezés és kivitelezés minőségéből nem szeretnénk engedni, ezért a szponzorkeresés rögös útját választottuk - mondta el Ónodi Árpád.

A családbarát zenei összeálitás, a főleg nappali koncertek, a zárt rendezvényterület környezettudatos megválasztása, a fő szervezési kérdésekben uralkodó természetvédelmi, ifjúságvédelmi és biztonságtechnikai támpontokat vizsgálva a rendezvény legfontosabb potenciális szponzoraként fiatalos, de ugyanakkor családbarát és környezettudatos cégeket keresnek, amelyek szívesen járulnának hozzá a Tősrock Fesztivál sikeréhez.

2012-07-21


kis-kunsag.hu

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. október 29., csütörtök, Nárcisz napja van. Holnap Alfonz napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!