Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Tőserdő hírei

X. Jubileumi Ho-Hó Páros Pergető Kupa Tőserdőben

toserdo-horgaszversenyA verseny most is regisztrációval, reggelivel indult reggel 6 órakor a Sarokház étteremben, majd egy rövid szabályismertetés és az indulási sorszám kisorsolása után mindenki elfoglalhatta a számára legmegfelelőbb csónakot és 8-13 óráig dobálhatott.

A kecskeméti Jávor Peggi lett Tőserdő Szépe + kép

toserdo-szepe-16A tőserdei Holt Tisza-partján szombaton este tartották 21 fiatal részvételével a XXI. Tőserdő Szépe Felnőtt szépségversenyt. A szépségversenyre 18 településről érkeztek fiatalok, hogy megmutassák szépségüket a nézőközönségnek és természetesen a 8 tagból álló zsűrinek. A lányok először fürdőruhában léptek a kifutóra, majd alkalmi ruhában is megmutatták magukat.

Gyermeknap vasárnap a Tőserdőben + kép

gyermeknapVasárnap késő délelőtt és délután gyermeknapi programok a Tőserdőben, a Holt-Tisza partján.

Apja - fia éjszakai bátorságtúra a Tőserdőben

toserdo-turaAz éjszakai erdő felfedezése augusztus 29-én a Hold fényénél. Ajánlott bátor nagypapáknak és unokáknak, apukáknak és gyerekeknek, de természetesen bátor anyukákat és nagymamákat is várnak a Kiskunsági Nemzeti Park munkatársai!

Világsztár fellépő Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-kis-grofoA húszéves jubileumát ünneplő lakiteleki Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál első hetének két sztárvendége Kis Grófo és Mr. President volt. A szombati napon először Kis Grófo lépett a színpadra. A nemrégen feltűnt énekest hatalmas tömeg várta.

Irány a Tőserdő! – akadályverseny június közepén + videó

toserdo-akadalyverseny-filmJúnius 14-én az Erasmus+ Roll the dice! projekt lezárásaként - a Muraközy János Hagyományőrző és Lövész Egylet hagyományos júniusi akadályversenyéhez csatlakozva - akadályversenyt rendeznek a Tőserdőben. Erre készült egy figyelemfelhívó kisfilm is.

Téli túra a Tőserdőben és az Alpári-réten + kép

toserdo-csonakAz egészséges életmód és az egészségfejlesztés egyik legfontosabb eleme a rendszeres testmozgás. Ennek lehető legjobb formája a természetben zajlik sétával, túrázással, kerékpározással. December 12-én délelőtt téli túra lesz a Tőserdőben és az Alpári-réten.

Gyermek- és tiniszépségek Tőserdőben + képek

toserdo-szepe-2015-tiniA lakiteleki huszadik Tőserdő Szépe Tiszavirág Fesztivál kísérő rendezvényeként bonyolították le a gyermek- és tiniszépségversenyt. A pénteki versenyen két kategóriában az ország különböző részéről negyvenkilencen indultak. Gyermek kategóriában a legfiatalabb versenyző mindössze hároméves volt, a legidősebb pedig tizenegy.

Geometria a természetben

toserdo-turaA Lakiteleki Népfőiskola és az Eötvös Iskola szombati közös programját még az eső sem moshatta el. A természet esőben - lenyűgöző! A szemerkélő eső nem akadályozta meg a 17 elszánt gyermeket és felnőtt kísérőiket, hogy február utolsó napján fényképezőgépekkel felszerelve a Tőserdőbe induljanak.

Névnap

Ma 2019. február 16., szombat, Julianna és Lilla napja van. Holnap Donát napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás