Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Sport hírek

Újabb nagyarányú, 11-0-s győzelmet arattak a lakiteleki serdülők + képek

2018-10-09-08Október 6-án, szombaton Kerekegyháza fiataljainak vendége volt a Lakiteleki Torna Egylet U-16-os serdülő csapata. A lakiteleki fiatalok ismét eredményesebbek voltak, és 11-0 arányú győzelmükkel már a negyedik helyén állnak az U-16-os megyei bajnokság tabelláján.

Három pontot hozott Félegyházáról az LTE felnőtt csapata

LTE 148x199Hazai pályán szenvedett vereséget az eddig veretlen Kiskunfélegyházi HTK II. a megyei másodosztályú labdarúgó bajnokság északi csoportjának 8. fordulójában. A vendég Lakiteleki Torna Egylet kihasználta helyzeteit, a 3-1 arányú győzelemmel pedig felugrott a tabella 7. helyére.

16:0 arányú győzelmet arattak az LTE U-16-os serdülő fiataljai + kép

2018-09-30-01Szeptember 29-én délelőtt játszották a 2018/2019-es idény U-16 bajnokság északi csoportjának harmadik fordulóját Lakiteleken. A sportpályán tartott mérkőzésen a Lakiteleki Torna Egylet serdülő csapata a Szabadszállási SE serdülőivel játszott, és elég látványos, nagyarányú gólkülönbséggel nyertek a lakiteleki fiatalok. A legtöbb gólt Anka Benedek szerezte.

A Laki nyerte az örökrangadót

LTE 148x199Vasárnap Tiszaalpáron örökrangadót rendeztek a megyei másodosztályú bajnokság Északi csoportjában, hiszen az Alpár vendége a Lakitelek volt. Bár ezen a rangadón nincs papírforma, ezúttal nem borultak a tabella alapján előre kalkulálható esélyek, a tavasszal remek formába került vendégcsapat megnyerte a mérkőzést.

Befejezték a szezont a Bozsikos gyerekek is + képek

lte-bozsik17Június 7-én lezajlott a Bozsik-korosztályok utolsó edzése, ami nem lehetett más, mint az ilyenkor szokásos egész edzésidőnyi egymás közötti játék. A foci után sütemény és üdítő várta a fiúkat a sportszékházban. Az őszhöz hasonlóan az edzők most is kijelölték azokat a játékosokat, akik hozzáállásukkal kitűntek társaik közül.

További cikkeink...

Névnap

Ma 2019. február 16., szombat, Julianna és Lilla napja van. Holnap Donát napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás