Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Madari Róbert előadása az idősek biztonságáról + kép

2018-10-04-01„Idősek Biztonsága – az interneten is. Bűnmegelőzési tanácsok a virtuális és a valós világ veszélyeinek elkerüléséhez”címmel a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztályának előadói az idősek világnapja alkalmából 2018. október 2-án 10 órától a Bács-Kiskun Megyei Katona József Könyvtárban bűnmegelőzési előadást tartottak.

A megyei könyvtár évek óta rendszeresen indít nyugdíjasok részére az internetes világ megismertetését célzó tanfolyamokat, melynek részeként – a főkapitányság és a könyvtár közötti több éve tartó, eredményes együttműködés jegyében – a hallgatók bűnmegelőzési tanácsokat is kapnak.

2018-10-04-02

Az interaktív délelőtt során Madari Róbert rendőr alezredes és Pestiné Zélity Brigitta rendőr őrnagy az általános prevenciós tanácsok mellett bemutatták az interneten barangoló időskorúakat (is) fenyegető veszélyforrásokat, illetve azok megelőzési lehetőségeit. A bűnmegelőzési program további részében a 112 nemzeti segélyhívó működéséről, annak szabályos használatáról kaptak információkat a hallgatók. A prevenciós tájékoztatás részét képezték a korosztály számára is jól hasznosítható vagyonvédelmi tanácsok.
Hirdetés

A résztvevők a program végén egy játékos totóval ellenőrizhették tudásukat, illetve a biztonságuk megőrzését szolgáló hasznos kiadványokat, tájékoztató anyagokat vehettek át.


hiros.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. február 16., szombat, Julianna és Lilla napja van. Holnap Donát napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás