Keresés

 

facebookLike

 

katolikus


 

Hirdetés

Hirdetés
Hiba
  • Your server has Suhosin loaded. Please follow this tutorial.

Megszűnik a Tőssellő gyermek vízi foglalkoztató, új helyszínre költözik

tossello17A Tősfürdőben működő Tőssellő gyermek vízi foglalkoztató 2017-ben már nem nyit ki, sőt, az év végéig ki is költözik a fürdő területéről, mivel nem sikerült megállapodni a lakiteleki önkormányzattal a működés feltételein.
A Tőssellőt működtető Nordfest Kft. közleménye:

Kedves Vendégeink! Gyerekek, Szülők, Nagyszülők!

Nagyon nagy szomorúsággal tájékoztatunk minden Sellő-barátot, hogy a Tőssellő vízijátszótér a Tősfürdőben többé nem nyit ki, ezen a helyszínen megszűnik.

A kapott tájékoztatás szerint, az Önkormányzat 2017-ben ismét változtatni szeretett volna a működtetés feltételein, melyet a Tőssellő Üzemeltetője nem tudott már elfogadni, hiszen az előző évi megállapodást is kényszerből írta alá. Az Önkormányzat mindezek mellett töredékáron vételi ajánlatot is tett a tulajdonos Nordfest Kft.-nek, melyet a Kft. a rendkívüli alacsony árra való tekintettel szintén nem fogadhatott el.

A sok éves huzavona után, a Nordfest Kft. vezetői úgy döntöttek, hogy a létesítménynek más helyszínt keresnek, nem folytatják tovább az Önkormányzattal ezt a kilátástalan küzdelmet.

Az új helyszínről még folynak a tárgyalások, mindenesetre a Nordfest Kft. a Tőssellőt 2017 év végéig elbontja a bérelt területről, s a területet eredeti állapotában visszaadja az Önkormányzatnak.

Az elképzelés szerint 2018-ban más helyszínen várjuk kedves vendégeinket, és őszintén nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtuk másként megoldani ezt a helyzetet.

Mivel más tájékoztatási csatornánk nincs a vendégeink felé, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint ossza tovább a hírt, hogy senkit ne érjen kellemetlen csalódás a zárva tartás miatt.

Segítségeteket, megértéseteket köszönjük.

„A Sellő most egy kicsit alszik, de ébredése után talán kisimulnak ráncai”

a Tőssellő csapata

2017-06-20-03


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2020. augusztus 05., szerda, Krisztina napja van. Holnap Berta és Bettina napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás

Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!