Keresés

Hirdetés

Hirdetés

Lakossági apró

  • Keresek beugrós és kisegítői állást Lakitelken.. Hívjon bizalommal :06 70/3283309 Kérésre fényképes ...

    további hirdetések...

 

facebookLike

 

katolikus


Hír beküldése

Ha van egy friss, vagy érdekes híre, információja, küldje el nekünk ide kattintva!

Megszűnik a Tőssellő gyermek vízi foglalkoztató, új helyszínre költözik

tossello17A Tősfürdőben működő Tőssellő gyermek vízi foglalkoztató 2017-ben már nem nyit ki, sőt, az év végéig ki is költözik a fürdő területéről, mivel nem sikerült megállapodni a lakiteleki önkormányzattal a működés feltételein.
A Tőssellőt működtető Nordfest Kft. közleménye:

Kedves Vendégeink! Gyerekek, Szülők, Nagyszülők!

Nagyon nagy szomorúsággal tájékoztatunk minden Sellő-barátot, hogy a Tőssellő vízijátszótér a Tősfürdőben többé nem nyit ki, ezen a helyszínen megszűnik.

A kapott tájékoztatás szerint, az Önkormányzat 2017-ben ismét változtatni szeretett volna a működtetés feltételein, melyet a Tőssellő Üzemeltetője nem tudott már elfogadni, hiszen az előző évi megállapodást is kényszerből írta alá. Az Önkormányzat mindezek mellett töredékáron vételi ajánlatot is tett a tulajdonos Nordfest Kft.-nek, melyet a Kft. a rendkívüli alacsony árra való tekintettel szintén nem fogadhatott el.

A sok éves huzavona után, a Nordfest Kft. vezetői úgy döntöttek, hogy a létesítménynek más helyszínt keresnek, nem folytatják tovább az Önkormányzattal ezt a kilátástalan küzdelmet.

Az új helyszínről még folynak a tárgyalások, mindenesetre a Nordfest Kft. a Tőssellőt 2017 év végéig elbontja a bérelt területről, s a területet eredeti állapotában visszaadja az Önkormányzatnak.

Az elképzelés szerint 2018-ban más helyszínen várjuk kedves vendégeinket, és őszintén nagyon sajnáljuk, hogy nem tudtuk másként megoldani ezt a helyzetet.

Mivel más tájékoztatási csatornánk nincs a vendégeink felé, ezért kérünk mindenkit, hogy lehetőség szerint ossza tovább a hírt, hogy senkit ne érjen kellemetlen csalódás a zárva tartás miatt.

Segítségeteket, megértéseteket köszönjük.

„A Sellő most egy kicsit alszik, de ébredése után talán kisimulnak ráncai”

a Tőssellő csapata

2017-06-20-03


lakitelekma.hu

A Lakitelekma.hu ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket, hogy értesülhess friss híreinkről!

A hozzászóláshoz regisztráció szükséges

Névnap

Ma 2019. február 16., szombat, Julianna és Lilla napja van. Holnap Donát napja lesz.

Lakitelek Népfőiskola

Időjárás